NL

EN

EN

FR

FR

This is us,

our story

Van harte welkom in onze Vegan b&b!

”Wat zegt u? Vegan?” 

​

Inderdaad!
We hopen dat jullie genieten van de moderne inrichting van onze woning, een herenhuis gebouwd in 1905. 

​

In de ochtend verwelkomen wij jullie beneden in onze moderne eetruimte (deur met nummer ‘0’) waar we met plezier tips over Brugge kunnen geven.


”Maar u zegt Vegan?”
Inderdaad! Wijzelf eten veganistisch en zien dit als een manier van leven die er naar streeft om, zo goed als mogelijk en praktisch haalbaar, alle vormen van dierlijke (geteste) producten te mijden.


Want wist u dat veganistisch eten beter is voor het milieu, goed is voor je gezondheid, vriendelijk is voor de dieren en vooral ook heel erg lekker kan zijn?

​

Door het aanbieden van een plantaardig ontbijt willen we onze veganistische gasten niet bij alles de vraag “is dit vegan?” laten stellen. 

​

Wij willen vooral onze niet-veganistische gasten laten kennis maken met nieuwe producten en ze laten zien dat er voor bijna alle producten met dierlijke ingrediënten ook heel lekkere plantaardige alternatieven bestaan. Maar ook, dat door de zoektocht naar plantaardige alternatieven vaak nieuwe smaken worden ontdekt!
Zo zal mijn vrouw bij het ontbijt afwisselend zelf gebakken creaties laten proeven of kan je de dag starten met een gezonde groeten/fruit slowjuice-shot. 

​

Veel plezier in Brugge!

​

O, en wij spelen samen ook nog in een band! :) Een combinatie van elektronische muziek en new wave ! Check ons gerust maar even op spotify : We Are Ooh People


O, en vergeet ons niet te volgen !

​

instagram : https://www.instagram.com/veganbedandbreakfastbruges/

Facebook : vegan bed and breakfast Bruges AM/PM

contactgegevens

+32(0)486327886

Singel 10, 8000 Brugge

GPS location : 

(51.20317, 3.212)

HappyCow's Compassionate Healthy Eating Guide